sábado, 19 de diciembre de 2009

“Tancament de l’assignatura i avaluació”: Avaluació del blog

Sense dubte, l’ús de les noves tecnologies és imprescindible avui en dia de cara a un desenvolupament professional organitzat, fluït i obert a la innovació i als canvis, i en aquest fet les noves tecnologies juguen un paper molt important ja que contribueixen a assolir aquest objectiu. En aquesta línia l’ús dels blogs constitueixen una eina valuosa per a la organització de la informació.

En aquest marc la meva experiència en referència a l’ús d’aquesta eina com a un dels objectius de l’assignatura ha estat una experiència positiva i entre els punts rellevants destacaria els següents:

- El fet de crear el blog i conèixer les seves prestacions i experimentar les seves funcions cada vegada amb un millor ús, constitueix una riquesa i avantatge professional i personal, ja que permet compatir el coneixement en una temàtica específica.
- Al constituir una experiència de formació i intercanvi permet crear opinió i per tant, coneixement.
- El fet de tenir l’oportunitat de participar en un entorn virtual obert, permet renovar l’exigència de treballar per a la millora de la informació, també permet exercir una certa influencia, conèixer noves persones, generar debats, rebre punts de vista, i com a mínim permet difondre informació.

Considero que la continuïtat de l’ús del blog com a eina, és de molta utilitat per al desenvolupament del procés de seguiment de diferents activitats com són la cerca d’informació, la lectura, la selecció i la interpretació de diversos temes. El fet que el blog estigui emmarcat en Internet, vol dir que passem directament a ser membres responsables de la construcció de comunitats socials, amb la qual cosa, haurien de ser capaços d'utilitzar-lo en benefici de l’educació que necessita implementar noves formes d’ensenyament i aprenentatge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario